dimarts, 9 de febrer del 2010

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES

 
El proper divendres dia 12 inaugurem aquesta exposició a la Sala d'Actes de l'Agrícola i Secció de Crèdit a les 8 del vespre.

L'exposició està composta de 34 fotografies realitzades per 34 persones diferents que van participar el passat mes de novembre a l'excursió realitzada al municipi de la ma del historiador Josep Antoni Calvet i Butí, de l'Institut d'Estudis Penedesenc, amb la col•laboració de Rossend Castells quant a la història de Can Palau i de Joan Viñas quant a la història del Papiolet.

L'exposició ofereix sobre tot una visió a la vegada de conjunt i a la vegada molt personal de cada moment que va composar el recorregut, de manera que seguint les fotografies és pot refer el viatge i mirant cadascuna d'elles es pot copsar la mirada personal de qui fa la fotografia, de quina manera un mateix lloc pot donar per a fotos tant diferents.

La selecció de les fotografies, una de cada participant, no ha estat fàcil, per què hi ha moltes de molt bona qualitat. S'ha cercat que les fotos tinguessin un toc personal, que tinguessin un angle poc habitual, que tinguessin l'equilibri o l'harmonia d'una veritable postal.

Si no s'hagués posat un límit a la quantitat de fotos, segurament ens trobaríem davant d'una mostra de més d'un centenar, ja que perfectament es podien haver seleccionat per la qualitat que tenien, però atenent-se al pacte de una per persona, esperem que haguem pogut oferir a qui la visiti un recorregut representatiu del que va ser l'excursió i una mostra de gran qualitat de instants detinguts, conservats i recordats gràcies a una petita màquina de fer fotos.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada